Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Този ден обаче е наричан още Зимен Петковден и в българските вярвания бележи прехода към зимата
Зърнената култура влиза в страната на 1,57 лв./кг, а се продава срещу 4,45 лева за килограм
Ето как да го приготвите у дома
Днес сме си направили труда да развенчаем някои от най-вкоренените в обществото митове за храненето
Страхотен гювеч, богат на вкусове и аромати
Ястията се готвят бавно, за да станат вкусни
Сочнички сарми стават невероятно вкусни
За Коледа тя залага на старите български гозби по автентични рецепти
Ето този шаран пригответе за Никулден - буквално се топи в устата